Meidän yhtiömme

Rosacea Care Creams and Treatments

Rosacea Care on osa Right Face ltd ­yhtiöta, jonka erikoisihonhoitotuotteita myydään yli 50 maassa. Yhtiömme tavoite on tuottaa kaikkein korkealaatuisimpia ja täysin luonnollisia tuotteita ihmisille, joilla on erityisongelmia tai -tarpeita ihonhoidossa.

Viimeisimmän arvion mukaan 45 000 000 ihmistä ympäri maailman kärsii ruusufinnistä. Yhdysvalloissa heitä on yli 14 000 000, joista esimerkkinä on entinen presidentti Bill Clinton. Myös miljoonilla muilla on niin herkkä iho, että he eivät voi käyttää perinteisiä ihonhoitotuotteita. Me uskomme, että ihotutkijoiden kehittämä Rosacea Care -tuotesarja, joka on ihotautilääkäreiden testaama, pystyy vastaamaan kyseisiin erityistarpeisiin paremmin kuin muut tuotteet aikaisemmin.

Rosacea Care Creams and Treatments

Yhtiön perustajat ovat William ja Marina Perry, joilla on pitkäaikaista kokemusta meikki- ja ihonhoitotuotteiden alalta. He ovat toimineet sekä kauneustuotteiden valmistajien että jälleenmyyjien kautta, ja heidän käytännönkokemuksensa tulee teatteri- ja TV-työstä. Viime vuosina he ovat huomanneet, että ruusufinnistä ja herkästä ihosta kärsivien ihmisten – joita on myös heidän suvuissaan – määrä on lisääntynyt, eivätkä he ole löytäneet tehokkaita tuotteita ruusufinnin hoitoon. Tästä tarpeesta ja ihoasiantuntijoiden tutkimuksen avulla he kehittivät Rosacea Care -ihonhoitotuotesarjan ja esittelivät sen maailmalle vuonna 2000.

William Perryn taustaan kuuluu monien vuosien työskentely Lever Brothers -yhtiössä Lux Soapin mainos- ja tuotekehittelyosastolla. Hänen kokemuksensa mallien ja esiintyjien elämästä auttoi häntä myös jatkamaan uraansa luovan taiteen alalla. Broadwaylla hän sai kaksi Amerikan Tony -palkintoehdokkuutta, ja hänen TV-tuotantonsa voittivat myös Emmy- ja Peabody-palkintoja. Vapaa-ajallaan Bill on erikoistunut Mark Twainin kirjallisuuteen ja on tunnettu säveltäjä.

Marina Perry aloitti uransa ballerinana maailmankuulussa Moskovan Bolshoin baletissa, missä hän erikoistui myös lavaesiintyjien meikkiin ja tanssiin. Amerikassa hän voitti halutun ensimmäisen sijan "Star Search"-televisiosarjassa. Hän suoritti myös kauppatieteiden maisterin tutkinnon rahoitusalalla ja työskenteli tietokoneohjelmoijana Credit Suisse Corporation -yhtiössä Manhattanilla. Yhdistämällä esiintymiskokemuksensa ja tietokonetaitonsa hän on kehittänyt verkkosivuja Amerikan suurimmille kosmetiikka-alan yhtiöille ja tietenkin myös Rosacea Carelle.

William ja Marina Perry vastaanottavat aina mielellään puhelu- tai sähköpostitiedusteluja tuotteistaan, ihotautilääkärit ja kosmetologit voivat nähdä heidät useilla kauneus- ja ihonhoitomessuilla Yhdysvalloissa ja muuallakin.