Tuotteet

Näet kuvauksen tuotteesta, käyttöohjeet sekä ainesosat klikkaamalla olevia kuvia.

Ammattimaisia lievittäviä ja rauhoittavia ihonhoitotuotteita ihmisille, jotka kärsivät ruusufinnistä tai herkästä ihosta.

  • tuotteita, jotka eivät tuki ihuokosia
  • tehty molekyylisellä puhtaudella parhaan tehokkuuden takaamiseksi
  • tehty luonnonaineksista ilman keinotekoisia värejä tai säilöntäaineita
  • tuotteita, joita ei ole testattu eläimillä
Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:
Järjestys:
Näytepakkaus 5
Näytepakkaus 5 (Sample Kit 5) Puhdistusmaito ⁄ vesi (Ultramild Cleanser) Kosteusvoiteet (Moisturizer) Seerumi (Serum) Yövoide (Night Cream) Silmänympärysvoide (Eye Cream) Näytepakkaukset lähetetään muovisis..
20,00€
Näytepakkaus 8
Näytepakkaus 8 (Sample Kit 8) Puhdistusmaito ⁄ vesi (Ultramild Cleanser) Kosteusvoiteet (Moisturizer) Seerumi (Serum) Yövoide (Night Cream) Aurinkosuoja, suojakerroin 30 (Sunscreen "30") Kasvo geeli  (Fac..
32,00€
Hellävarainen puhdistusmaito
Hellävarainen puhdistusmaito (Ultramild Cleanser) 120 ml Hellin kuviteltavissa oleva puhdistusaine, voipähkinäpuun voin ja niittyvaahtoöljyn rauhoittavat ja suojaavat ominaisuudet. Erittäin tehokas makeupin poistossa. Sillä on ..
26,50€
Kosteusvoiteet
Kosteusvoiteet (Moisturizer) 60 ml Mieto ja rauhoittava, sisältää K-vitamiinia ja maitohorsmauutetta vähentämään ihon punaisuutta samalla rauhoittaen ihoa. L-Alfa Bisabololi ja muut kiraaliset valmistusaineet antavat erinomaise..
41,75€
Seerumi
Seerumi (Serum) 30 ml Paljon tulehduksia ja bakteereita vastustavia valmistusaineita, silti rakenteeltaan hyvin kevyt. Rauhoittaa ja kosteuttaa samalla auttaen ihoa tervehtymään. Vähentää yleistä punaisuutta ja ohuita ohuita pu..
52,00€
Yövoide
Yövoide (Night Cream) 28g Tyrnillä yövoide, jossa maitohorsmaa Tämän yövoiteen päävalmistusaineet ovat  tyrni, maitohorsma ja granaattiomena. Se on runsaasti kosteuttava voide, joka on suunniteltu rauhoitta..
39,00€
Kasvo geeli
Kasvo geeli (Facial Gel) 60ml Kosteuttava geeli myydään 60 millilitran pumppupulloissa, ja sillä on kaksi tärkeää ominaisuutta. Kevyen koostumuksensa ansiosta se sopii ihanteellisesti lämpimään ilmastoon tai kuumien kesäkuukaus..
41,00€
Sävytetty ZincO-voide SK 20
Sävytetty ZincO-voide, SK 20 (Tinted ZincO) 56g Sävytetty ZincO-voide, suojakerroin 20 on aurinkovoide, joka sisältää 14,5 % mikrohienoa polydimetyylisiloksaani-päällystettyä sinkkioksidia aktiivisena valmistusaineena. Tämä pro..
40,00€
Vitaöljy
Vitaöljy (Vita Oil) 30 ml Hyvin kevyt rauhoittava öljy, joka nopeasti läpäisee ja kosteuttaa herkimmän ja hauraimmankin ihon. Sisältää A-, C- ja D-vitamiinien estereitä. Suunniteltu erityisesti ihmisille, joilla on tulehtunu..
33,50€
Hellävarainen kaurapuhdistusmaito
Hellävarainen kaurapuhdistusmaito (Mild Oatmeal Cleanser) 120ml Tämän merkittävän puhdistusaineen kehitti yksi Amerikan tunnetuimpia dermatologeja ja se perustuu rosaceanistien kokemuksiin heidän itse valmistamistaan kaurajauho..
26,50€
Silmänympärysvoide
Silmänympärysvoide (Eye Cream) 14g Ruokkii ja hoitaa arkaa ihoa silmien ympärillä. Rauhoittava, ikääntymistä ja ryppyjen muodostumista estävä auringolta suojaavalla titaanioksidilla. K-vitamiini auttaa tervehdyttämään kapillaar..
39,00€
Peitepuikot – SK 17
Peitepuikot – SK 17 (Concealers) 10g Monille ihmisille lopullinen vaihe rosacea ihonhoidossa on tämän voide – puuteriin Rosacea hoidon peittotuotteen laittaminen. Se on erityisesti formuloitu luonnollisilla mineraaleilla peittä..
36,00€
Mattapuuteri
Mattapuuteri (UnShine Powder) (0.42oz / 12g) Kevyt mineraalipuuteri, jolla valvotaan kiiltoa ja saadaan raikas, mattamainen iho. Käytä päällä Kosteusvoiteet tai Sävytetty ZincO-voide tai Läpikuultava ZincO-voide, suojakerroin 2..
37,00€
EXFO Puhdistusliina
EXFO Puhdistusliina (EXFO Cleansing Cloth) Etsitkö luonnollista tuotetta, jonka avulla voit turvallisesti puhdistaa kasvoistasi meikit, myös vedenpitävän ripsivärin ja joka samalla jättää ihosi kauniiksi, puhtaaksi ja joustavak..
12,00€