Auta ihoasi

HORSMANKUKKAUUTE

Horsmankukan erite on yksi pääaineksista Rosacea Care seerumissa, kasvorasvassa, kasvogeelissä, rauhoittavassa suihkeessa ja aurinkosuojassa. Horsmankukalla on erinomaisia anti-inflammatorisia ja anti-bakteerisia ominaisuuksia, ja on todella rauhoittava iholle. Sen lisäksi, että se vähentää punaisuutta, horsmankukan on pitkän aikaa ymmärretty auttavan haavojen parantumiseen, ja myös vähentävän poltoista johtuvaa kipua.

Maitohorsma (Epilobium angustifolium) kasvaa villinä Kanadan Yokon alueella sekä Pohjois-Euroopan ja Venäjän metsissä. Horsman pienet, vihreät versot kasvavat metsäpalojen jälkeen mustien puurankojen joukosta jo ennen kuin tuhka ehtii jäähtyä. Horsma suojaa siten puiden taimia, jotka yrittävät kasvaa uudelleen.

Samaan tapaan kuin se lievittää metsäpalojen vaurioita, alkuperäiskansat ovat käyttäneet horsmauutetta haavojen hoidossa ja vähentämään tulehdusta monien vuosisatojen ajan. Tämän vahvan etnokasvitieteellisen historian kautta uusia uutteita on kehitetty ja testattu in vivo, ja ne ovat osoittautuneet erittäin tehokkaiksi sekä kemikaalien että UV-säteilyn aiheuttamaa punoitusta vastaan. Samalla horsmauute vähentää ihon ärtyneisyyttä ja ehkäisee mikrobeja. Tuoreimmissa tutkimuksissa horsmauutteen on huomattu olevan myös tehokas antioksidantti.
Uskomme, että horsmauutteen todistetut punoitusta vähentävät ja ihoa rauhoittavat vaikutukset ovat merkittävässä osassa jatkuvissa tutkimuksissa, joilla etsitään ratkaisuja ruusufinnistä johtuvien ongelmien lievittämiseen. Yritämme jatkuvasti kehittää sitä paremmaksi.

ROSACEA SERUM ROSACEA MOISTURIZER ROSACEA FACIAL GEL ROSACEA CONCEALERS - SPF 17  ROSACEA STRONTIUM SOOTHING SPRAY COOL RELIEF FACIAL MASK

TYRNILLÄ

Tyrnillä (Hippophae rhamnoides) on pitkä käyttöhistoria pääasiallisena tervehdyttämisaineena Aasiassa ja Kauko-Idässä. Se kasvaa vuoristoseuduilla Venäjällä ja Kiinassa sekä tietyillä merenrannikoilla. Se sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja sekä flavonoideja ja runsaasti rasvahappoja sisältäviä öljyjä. Se on voimakas antioksidantti.

Venäjällä, mistä keräämme valmistusaineemme, tyrni on ollut vuosisatoja

NIGHT CREAM

Tyrnillä yövoide

arvokas paikallisesti käytetty aine palovammojen ja haavojen hoidossa ja sen ominaisuudet on alettu lisääntyvässä määrin tunnustaa Saksassa jamuissa Euroopan maissa.

Esittelemme sen mielellämme uutena osana Rosacea-hoitolinjaa, missä sen rauhoittavat ja parantavat ominaisuudet toimivat tehokkaana menetelmänä usein rosaceaan liitettyä ärsytystä ja epämukavuutta.

STRONTIUM

Rosacea Care -sarjan rauhoittava voide ja rauhoittava suihke sisältävät strontiumyhdistettä nimeltä Cosmederm-7, jonka on kehittänyt tohtori Gary Hahn, yksi Amerikan merkittävimmistä ihonhoitotutkijoista. Hän työskentelee myös kliinisenä professorina Kalifornian yliopistossa San Diegossa.

Cosmederm-7 on ensimmäinen yhdiste, joka estää valikoivasti ärsytystä tuottavaa hermopäätä (C-kipureseptori), joka aktivoituu kutinan, polttelun ja kirvelyn yhteydessä. Tämä yhdiste toimii erittäin valikoivasti ja sitä on hyvin turvallista käyttää. (Strontium on luonnollinen aine, jota on monissa ruoissa, erityisesti vihreissä vihanneksissa. Se on meriveden kahdeksanneksi yleisin ainesosa).

Tohtori Hahnin kliiniset tutkimukset osoittavat, että strontiumin käyttö kasvojen iholla vähentää ympäristön

STRONTIUM CALMING LOTION STRONTIUM SOOTHING SPRAY

ja kemikaalien aiheuttamaa polttelua, kirvelyä, kutinaa ja punoitusta. Monet käyttäjät huomaavat vaikutuksen sekunneissa, ja se kestää kauan aikaa. Potilaat, joilla ruusufinni on vakavampi, huomaavat strontiumin tehokkuuden pidemmän ajan kuluessa, mutta tulokset ovat kuitenkin yhtä merkittäviä. Rauhoittava strontiumkosteusvoide ja rauhoittava strontiumsuihke ovat ensimmäiset Rosacea-ihonhoitotuotteet, jotka hyödyntävät strontiumin tehokkuutta. Näitä tuotteita voi käyttää päivällä tai yöllä lievittämään ärsytystä.

ZinClear

ROSACEA SUNSCREEN 30 - SPF 30Rosacea Care on ensimmäinen yhtiö, joka tarjoaa kansainvälisesti ZinClearin erikoisedut. Sinkkioksidin kehittynein muoto on ZinClear, joka on myös pääainesosana uudessa "Aurinkosuoja 30" -voiteessamme. Tutkijoiden Länsi-Australiassa kehittämä ZinClear suojaa parhaiten auringon ultraviolettisäteilyltä ja yhdessä "Aurinkosuoja 30" -voiteen muiden ainesosien kanssa se tuottaa suojakertoimen 30, jota suositellaan ruusufinnistä tai herkästä ihosta kärsiville.

Vaikka aurinko tuo planeetallemme elämän, se voi olla erityisen haitallinen iholle. Eräässä tuoreessa Harvard Medical Schoolin julkaisussa kirjoitettiin näin auringonvalon anatomiasta:

"Auringonvalo sisältää energiaa: se lämmittää maapalloa ja saa kasvit kasvamaan, mutta se myös vahingoittaa ihoa. Auringon energia kulkee kolmella ultraviolettisäteilyn aallonpituudella. Maapallon ilmakehä imee itseensä lyhyimmät ultravioletti-C-säteet (UVC) ennen kuin ne ehtivät koskettaa ihoa. Keskipituiset säteet, ultravioletti-B (UVB) -säteet kuljettavat energiaa, joka vahingoittaa ihoa eniten. Vaikka pitkissä UVA-säteissä on tuhat kertaa vähemmän iskua, ne läpäisevät ihon syvemmälle."

ZinClear suojelee sekä UVA- että UVB-säteilyltä eikä jätä iholle valkoisia jälkiä. ZinClear käyttää nanoteknologiaa, jolla tuotetaan lähes näkymättömän pieniä hiukkasia. Ihon vaaleneminen johtuu valon sironnasta, joka liittyy hiukkaskokoon. Mitä isompia hiukkasia, sitä suurempi sironta. ZinClearin hiukkaset ovat niin pieniä, että valon sirontaa ei juuri tule eikä ihokaan siten vaalene.